Folket

Personerne ved South Gate Creative Writing School er kernen af den unikke uddannelse du får her. Forfatterskolens instruktørerne er uddannede skribenter, udgivne forfattere, kunstnere, akademikere, og forretningsfolk, som har samlet sig for at skabe denne unikke oplevelse.

De dygtige studerende ved South Gate repræsenterer en ny generation af nysgerrige og forskelligartede kunstnere. Deres interesse for at udvikle sig og forfølge drømmen om at skrive inspirerer skolen hver dag.

Studerende

Emil E. Bulut

Emil er en manuskriptforfatter, der udforsker de mørke og hverdagsagtige elementer i mennesket. De arbejder på et pilotafsnit for en postapokalyptisk dramahistorie, som vender op og ned på de klassiske fantasy-begreber. Emil har også skrevet og instrueret adskillige kortfilm, så som STEPS

Chiara Facciolo

Chiara fokuserer på manuskripter og noveller i adskillige genrer. Deres seneste projekt var at skrive og instruere en kortfilm kaldet The Real Story of Lemon Boy. Chiara arbejder lige nu på en samling af noveller kaldet Andrea.

Matt Null

Matt fokuserer på komplekse narrativer der blander traditional og dark fantasy, såvel som sci-fi, kosmisk horror, og filosofisk elementer. Han arbejder for tiden på tre romaner i hans Fragments-serie: Mirror of Blue and Gold, Curse of Greed, og The Purge.

Noa Mouritzen-Ward

Noa er en manuskriptforfatter som er dybt inspireret af 80’er science fiction og body horror. Han arbejder for tiden på et psykologisk horror manuskript, Down by the Water’s Edge. Noa skriver også en tegnefilmskomedieserie, Da Shmuckas, som han har været med til at skabe.

Burt Burlington

Burt udtrykker sin interesse for kosmologi, filosofi og psykologi i sit forfatterskab. Han har før fokuseret på manuskripter og har derigennem skrevet flere kortfilm, og nogle spillefilm. Han arbejder nu med andre typer litteratur, primært fantasy og science fiction og på engelsk, hvor han tidligere skrev på hollandsk.

Cora Bünker

Cora’s primære interesse er YA-romaner, men hun arbejder også med essays og lyrik arbejder for tiden med at samle disse i en bog. Hendes drøm er at udgive flere YA-romaner over tid, baseret på hendes egne erfaringer. Hun håber, de kan hjælpe andre med deres liv.

Emely Gottwald

Emely skriver young-adult romaner med fokus på oplevelsen af hvordan det er at blive voksen i vores samtid, men også queer repræsentation. Hun arbejder også på en digtsamling med temaer som romantik og hjertesorg.

Erwin S. Urban

Erwins lidenskab er lyrik og manuskriptforfatning i flere genrer, men med et fokus på det gotiske og folkeeventyr. Hans nuværende projekter inkluderer manuskripter og world-building af en mysterie-serie med gotiske elementer, samt at opbygge hans samling af lyrik. Erwin er også interesseret i teater og i at tegne.

Jussi Saloheimo

Jussi er en kunstner fra teater-verdenen med kærlighed for science fiction, små scener, mentalt helbred og kynisk humor. De arbejder på et stykke om hvordan man lever med OCD, og på et manuskript om eskapisme og virtual reality. Jussi graduerede fra Lahti Academy of Fine Arts i Finland, og har arbejdet på Leipäteatteri og Alekstanterin teatteri. Jussi har skrevet adskillige stykker, så som HAPPY! - oikotie onneen, Merisaarna, og Sherlock Holmes: Merkityksettömyyden arvoitus.

Katrina Belinska

Katrīna er interesseret i krimier, mysterier, musical, og teater og nyder at kombinere alle fire sammen. Hun nyder at skrive lyrik og manuskripter. Pt arbejder Katrīna på en musical med titlen Cur$ed, som fokuserer på hvordan seks forskellige liv påvirkes af penge. Hun arbejder også på en kortere musical, baseret på en af Agatha Christie’s bøger.

Dimittender

Emmett Falcon

Emmett’s projekter fokuserer på en blanding af genrer og medier med en overvægt af traditionel fantasy. Han arbejder på fire romaner: The Wieldling, Heroes, Bottled Fate, og Tales of the Broken. Emmett skriver desuden på et lyddrama med titlen Days Bygone og et manuskript med titlen IVITSA.

Johanna Carter

Johanna er interesseret i horror, krimi, romantik, og symbolik. Hun har skrevet en roman med titlen Forbidden Love, et manuskript med titlen Hedone, flash fiction, og flere noveller, også nogle meget korte. Hendes anden roman er en eventyrlig genfortælling af The Sleeping King. Hendes horror noveller har været udgivet i magasinet The Horror Zine

web link

Alicia Schulze-Makuch

Alicias forfatterskab spænder fra firnulige eventyr for mellemtrinnet, til voksen-fantasy, mørke folkeeventyr, og paranormale krimihistorier. Alicia arbejder også som administrativ manager hos South Gate Creative Writing School.

web link

Pauline la Petite

Paulines projekter inkluderer en male/poesi bog for voksne, og en selvhjælpsbog, der bryder tabuer for unge kvinder. Hendes forfatterskab fokuserer på faglitteratur og lyrik. Hendes digt Hey, du blev udgivet i den tyske encyklopædi: Frankfurter Bibliotheken 2021. Pauline arbejder som freelancer indenfor felterne tekstforfatter, journalist, redaktør, og koncept-udvikler. Hun har samarbejdet med Neoh, Lukas Dürnegger, NEUNZIGGRAD, Stanglwirt, og hun skriver for magasinet OMNIpages. 

web link

Trine Heebøll Nygaard

Trine er interesseret i at skrive krimier, spænding, og thrilleren. Hendes første novelle hedder Safe. Trine graduerede fra teatergymnasiet HF MusT. Hendes interesser ligger også i teater og skitsering.

web link

Jesper V. Nielsen

Jespers interesser ved South Gate forfatterskole er episk fantasy, poetry slam og spoken word optræden, oversættelse og worldbuilding. Hans første fantasy roman har titlen Sjælebundet, og Jesper har udgivet to digtsamlinger: Lys i Mørket og Indadvendt.

Maria Sjöstrand

Maria dimitterede Summa Cum Laude med specialitet i populærfiktion fra South Gate Creative Writing School. Hun skrev Saving Hell imens hun studerede ved forfatterskolen, og hun er nu i gang med sin anden Young Adult roman. Marias interesser er fantasy, komedie, karakterudvikling og dialog.

web link

Emilie Sandbye

Emilie dimitterede med et fokus på populærfiktion fra South Gate Creative Writing School. Hendes første syv episk-fantasy romaner, Gudernes kabale, er under kontrakt ved Mellemgaard. De første tre titler er De nyfødte, Slummens facetter, og Den røde månes gudinde. Sandbye har også kontrakt på en lydbog. Hendes interesser er fantasy, litteraturanalyse, karakterudvikling, kønsstudier, samt worldbuilding.

web link

Samuel Mork Bednarz

Samuel dimitterede med et fokus på populærfiktion fra South Gate Creative Writing School. Imens han gik på forfatterskolen, skrev han en historisk fiktion roman ved navn Love Your Enemy. Samuels interesser ligger i populær og litterær fiktion, filosofi, grafisk design og spillefilm. Efter han dimitterede fra South Gate blev Samuel optaget ved Noroff School of Technology and Digital Media.

web link

Undervisere

LeAnne Kline Christiansen

LeAnne er leder og direktør af South Gate Creative Writing School. Hun tog sin BA i Kommunikation og MFA (Magna Cum Laude) i Creative Writing ved Pennsylvania State University. Hun har udgivet noveller og digte og arbejder i øjeblikket på adskillige bogprojektet. LeAnne har arbejdet i Los Angeles i både film- og musikindustrien, indenfor produktion, manuskriptafdelingen hos et filmproduktionsselskab, samt i marketing. Hun underviser Romance, Mystery & Crime, Fairy Tales, Business, Academic Writing, Bullies, Bitches & Bastards, Writing Monsters, Screenwriting, og mere.

Sascha Christensen

Sascha fik sin cand.mag. i psykologi ved Aalborg Univerisitet. Hun vandt Orla Prisen for Bedst Ungdomsroman i 2010 for sin debutroman Den ydmyge amulet. Hun har efterfølgende udgivet De unnaturlige (2010), Heksens arving (2011), Det frosne tempel (2012), Heksens hjælper (2014), og Heksens mærke (2017). Sascha har kontrakt med Lindhardt og Ringhof. Hun underviser The Perfect Sentence, Story Structure Architecture, Creating Unforgettable Characters, og Polishing Your Work.

Leslie Crislip Nielsen

Leslie gik på The University of Akron, The Ohio State University, og Ashland University,  har grader i English Language and Literature (BA, MA), Gender Studies (Cert.), og Writing (MFA). Leslie skriver digte og fiktion og arbejder som illustrator og oversætter. Leslie underviser Creative Nonfiction, Poetry, Nature Writing, Text Art, og andre workshops ved South Gate Creative Writing School.

Amalie Rusborg

Amalie gik på Aalborg Universitet og Bemidji State University, og har en kandidatgrad i Engelsk og Kulturforståelse. Hun skriver fantasy for voksne og unge a la Brødrene Grimm møder Studio Ghibli. Hun underviser Business, Practicum, Workshops, og mere.

Gæsteundervisere

Steen L. Christiansen

Steen har sin ph.d.-grad fra Aalborg Universitet, hvor han er professor mso i visuel populærkultur. Steen har udgivet bøger og artikler om film, science fiction og kritisk teori. Steen underviser Science Fiction, Fantasy, Transmedia, Narrative Complexity, og Literary Theory.

Daniel Vejrgang Nielsen

Daniel gør brug af hans uddannelse i hans rolle som driftsleder hos South Gate Creative Writing School. Han gik på Aalborg Universitet og fik hans cand.mag. i Engelsk og Mediefag (2016), hvor han speciale omhandlede narrative diskontinuitet i tegneserier. Daniel underviser i Study Skills, Business, og Collaborative Storytelling igennem Dungeons & Dragons. Daniels interesse i world-building tager inspiration fra forfattere så som Tolkien og Sapkowski.

Victoria Ichizli-Bartels

Victoria har skrevet mere end tyve bøger, er en topskribent på Medium, og en instruktør og konsulent. Victoria har en Ph.D.-grad som elektronikingeniør og en baggrund i halvlederfysik, informationsteknologi, og forretningsudvikling. Victoria opfandt begrebet selv-spilificering, en legende selvhjælpstilgang, som kombinerer antropologi, kaizen, og spilificering for at forbedre folks livskvalitet.

Silke Wadskjær Mølgaard

Silke producerer online indhold og boganmelder, som startede Instagramprofilen Silkreads i 2015. Hun skriver anmeldelser for en række internationale forlag, og har produceret en sociale medie kampagner for firmaer som Lego og Daniel Wellington. Silke underviser i Social Media og er i gang med at tage en kandidatgrad i engelsk og kulturforståelse ved Aalborg Universitet.

Dennis Friedrichsen

Dennis er Ph.D.-stipendiat ved Justus Liebig Universitet i Tyskland, hvor han arbejder med worldbuilding og atmosfærer i spekulativ fiktion. Han skrev sit speciale om J.R.R. Tolkiens The Silmarillion ved Aalborg Universitet og er særligt interesseret i fantasy og fiktionsverdener. Dennis har undervist i akademisk fremstilling, litteraturteori, worldbuilding i fiktion, og i forfattere som Tolkien, Lovecraft, og Ursula K. Le Guin.

Vejledere

Pia Grønbæk Pedersen

Pia har en bachelorgrad i Historie og en kandidatgrad i Engelsk fra Aalborg Universitet. Pia har redigeret en række af akademiske bøger og artikler og har professionel erfaring i forlagsbranchen. Hun arbejder på en bog om britisk teater og samfund, samt en samling erotiske noveller.

Louise Rams

Louise er psykologi og fagforfatter, som begyndte sin forfatterkarriere i 2010, med udgivelsen af en bog om hendes år i Vietnam, hvor hun drev en øko-venlig B&B med sin familie. Louise har udforsket feministiske emner i Kvinders lyst (2014) og Når skam bliver til styrke (2017), og har udforsket den kreative process i Trangen til at skabe (2018) og Skriv det (2019).

Phillip Stuben

Phillip Stuben, vinder af en Emmy i 2016 og nomineret et utal af gange, har sagt ja til at være dette semesters eksterne censor på South Gate Creative Writing School for at bedømme semestrets projekt i transmediefortællinger. Han har arbejdet på The Bachelor, Hell’s Kitchen og Extreme Makeover: Home Edition, og mange flere serier.

...mere om stedet