Folket

Personerne ved South Gate er kernen af den unikke uddannelse du får her. Instruktørerne ved South Gate er uddannede skribenter, udgivne forfattere, kunstnere, akademikere, og forretningsfolk, som har samlet sig for at skabe denne unikke oplevelse.

De dygtige studerende ved South Gate repræsenterer en ny generation af nysgerrige og forskelligartede kunstnere. Deres interesse for at udvikle sig og forfølge drømmen om at skrive inspirerer skolen hver dag.

Årgang 2019

Maria Sjöstrand

Maria opnåede sin bachelorgrad i Creative Writing (Summa Cum Laude) med specialitet i populærfiktion fra South Gate School. Hun skrev Saving Hell imens hun studerede ved SGS, og hun er nu i gang med sin anden Young Adult roman. Marias interesser er fantasy, komedie, karakterudvikling og dialog.

web link

Emilie Sandbye

Emilie opnåede sin bachelorgrad i Creative Writing med et fokus på populærfiktion fra South Gate School. Hendes første syv episk-fantasy romaner, Gudernes kabale, er under kontrakt ved Mellemgaard. De første tre titler er De nyfødte, Slummens facetter, og Den røde månes gudinde. Sandbye har også kontrakt på en lydbog. Hendes interesser er fantasy, litteraturanalyse, karakterudvikling, kønsstudier, samt worldbuilding.

web link

Samuel Mork Bednarz

Samuel opnåede sin bachelorgrad i Creative Writing med et fokus på populærfiktion fra South Gate School. Imens han gik på SGS, skrev han en historisk fiktion roman ved navn Love Your Enemy. Samuels interesser ligger i populær og litterær fiktion, filosofi, grafisk design og spillefilm. Efter han dimitterede fra South Gate School blev Samuel optaget ved Noroff School of Technology and Digital Media.

web link

Årgang 2020

Jesper V. Nielsen

Jespers interesser ved South Gate School er episk fantasy, poetry slam og spoken word optræden, oversættelse og worldbuilding. Hans første fantasy roman har titlen Sjælebundet, og Jesper har udgivet to digtsamlinger: Lys i Mørket og Indadvendt.

Årgang 2022

Alicia Schulze-Makuch

Alicia er interesseret i grafisk fortællekunst, animation og manuskriptskrivning. Alicias første bog er en portal fantasy roman og en eventyrsamling samling ved navn The Other World. Alicia arbejder også som kontorleder og illustrator ved South Gate School.

web link

Pauline la Petite

Pauline er grundlæggeren af bloggen paulinelapetite.com, hvor hun udgiver mange af sine værker, såsom lyrik, livsstil- og helbredsartikler, noveller og mere. Pauline er interesseret i forretning, blogging, non-fiktion, og retorik og komposition.

web link

Trine Heebøll Nygaard

Trine er interesseret i at skrive krimier, spænding, og thrilleren. Hendes første novelle hedder Safe. Trine graduerede fra teatergymnasiet HF MusT. Hendes interesser ligger også i teater og skitsering.

web link

Årgang 2023

E Falcon

E’s projekter fokuserer på en blanding af genrer og medier med en overvægt af traditionel fantasy. De arbejder på fire romaner: The Wieldling, Heroes, Bottled Fate, og Tales of the Broken. E skriver desuden på et lyddrama med titlen Days Bygone og et manuskript med titlen IVITSA.

Ioana A. Ionascu

Ioana er interesseret i gyser, thriller, og kriminalromanen, med særligt blik for kærlighed og symbolik. Ioana har skrevet romanen Forbudt kærlighed, et manuskript med titlen Hedone, samt adskillige noveller og flash fiktion. Hendes anden roman er et eventyr med titlen Den sovende konge.

web link

Annekje Reid

Annekje nyder at skrive ungdomslitteratur og arbejder for øjeblikket på to projektet: en alternativ fantasy og en historisk fortælling, der finder sted under Skotlands Jacobite-oprør i 1745. Annekje skriver digte og noveller, ofte med ukonventionelle emner eller formater.

Nikoline Holme

Nikoline er interesseret i fantasy og worldbuilding men nyder at skrive indenfor mange forskellige genrer. Hun illustrerer desuden sine egne fortællinger. Nikoline er igang med at bygge verdenen bag en fantasyroman med titlen Ensomhed og flere noveller.

Undervisere

LeAnne Kline Christiansen

LeAnne er leder og direktør af South Gate School. Hun tog sin BA i Kommunikation og MFA (Magna Cum Laude) i Creative Writing ved Pennsylvania State University. Hun har udgivet noveller og digte og arbejder i øjeblikket på adskillige bogprojektet. LeAnne har arbejdet i Los Angeles i både film- og musikindustrien, indenfor produktion, manuskriptafdelingen hos et filmproduktionsselskab, samt i marketing. Hun underviser Romance, Mystery & Crime, Fairy Tales, Business, Academic Writing, Bullies, Bitches & Bastards, Writing Monsters, Screenwriting, og mere.

Sascha Christensen

Sascha fik sin cand.mag. i psykologi ved Aalborg Univerisitet. Hun vandt Orla Prisen for Bedst Ungdomsroman i 2010 for sin debutroman Den ydmyge amulet. Hun har efterfølgende udgivet De unnaturlige (2010), Heksens arving (2011), Det frosne tempel (2012), Heksens hjælper (2014), og Heksens mærke (2017). Sascha har kontrakt med Lindhardt og Ringhof. Hun underviser The Perfect Sentence, Story Structure Architecture, Creating Unforgettable Characters, og Polishing Your Work.

Signe Christensen

Signe har sin bachelorgrad i Internationale studier og kandidatgrad i Lærings- og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet. Signe arbejder på sin debutroman The Divide og filmmanuskriptet The Protocol. Hun underviser Literary Criticism, Business, Practicum, Hero with a Thousand Faces og Fan Fiction.

Leslie Crislip Nielsen

Leslie gik på The University of Akron, The Ohio State University, og Ashland University,  har grader i English Language and Literature (BA, MA), Gender Studies (Cert.), og Writing (MFA). Leslie skriver digte og fiktion og arbejder som illustrator og oversætter. Leslie underviser Creative Nonfiction, Poetry, Nature Writing, Text Art, og andre workshops ved South Gate School.

Gæsteundervisere

Steen L. Christiansen

Steen har sin ph.d.-grad fra Aalborg Universitet, hvor han er professor mso i visuel populærkultur. Steen har udgivet bøger og artikler om film, science fiction og kritisk teori. Steen underviser Science Fiction, Fantasy, Transmedia, Narrative Complexity, og Literary Theory.

Daniel Vejrgang Nielsen

Daniel har en kandidatgrad i Engelsk og Mediefag fra Aalborg Universitet. Daniel har undervist flygtninge dansk. Hans specialiteter er tegneserier, superhelte, retorik og foredrag, kritisk læsning, Tolkiens Middle-Earth, worldbuilding, og Dungeons and Dragons.

Christine Godman

Christine har en kandidatgrad i Engelsk og Psykologi fra Aalborg Universitet. Christine skrive på en episk fantasy serie. Hun underviser English Grammar, Translation Theory, Psychoanalytic Criticism, og Literary Monsters.

Vejledere

Pia Grønbæk Pedersen

Pia har en bachelorgrad i Historie og en kandidatgrad i Engelsk fra Aalborg Universitet. Pia har redigeret en række af akademiske bøger og artikler og har professionel erfaring i forlagsbranchen. Hun arbejder på en bog om britisk teater og samfund, samt en samling erotiske noveller.

Louise Rams

Louise er psykologi og fagforfatter, som begyndte sin forfatterkarriere i 2010, med udgivelsen af en bog om hendes år i Vietnam, hvor hun drev en øko-venlig B&B med sin familie. Louise har udforsket feministiske emner i Kvinders lyst (2014) og Når skam bliver til styrke (2017), og har udforsket den kreative process i Trangen til at skabe (2018) og Skriv det (2019).

Phillip Stuben

Phillip Stuben, vinder af en Emmy i 2016 og nomineret et utal af gange, har sagt ja til at være dette semesters eksterne censor på South Gate School of Creative Writing for at bedømme semestrets projekt i transmediefortællinger. Han har arbejdet på The Bachelor, Hell’s Kitchen og Extreme Makeover: Home Edition, og mange flere serier.

...mere om stedet