Vores Partnere

Sammen kan vi opnår mere end vi kan alene. South Gate-skolen arbejder sammen med en række organisationer i Danmark og udlandet for at dele hinandens talenter og egenskaber. 

Lige meget om det er institutioner, styrelser, konferencer, eller virksomheder, så arbejder South Gate-skolen som en aktiv del af lokalsamfundet, til fordel for alle involverede.

EACWP

South Gate-skolen er institutionsmedlem af European Association of Creative Writing Programs, hvis mål er at styrke båndene for alle i Europa indenfor forfatteruddannelse og forfatterhvervet. EACWP organiserer og styrker akademisk og pædagogisk udveksling, internationale konferencer og symposier, samt udbredelse af initiativer og information om at lære og undervise indenfor skrivekunsten.

NAWE

South Gate-skolen er medlem af det UK-baserede National Association of Writers in Education, som støtter udviklingen af forfatteruddannelser indenfor alle genrer og alle uddannelses- og samfundsrammer.

Trekanten

Trekanten bibliotek og kulturhus i Aalborg Øst huser South Gate-skolen. Trekanten er et lokalcenter i Aalborg Øst, som hjælper lokale beboere udvikle deres kunstprojekter og -drømme gennem dets bibliotek, en café, et teater, øvelokaler, og et state-of-the-art Makerspace, samt virksomheder der fremmer kunst og kultur i lokalesamfundet. 

South Gate-skolen er en del af kulturhusets daglige mission, ikke blot ved at give studerende den uddannelse de søger, men også gennem samarbejder mellem studerende og lokalsamfund.

Ordkraft litteraturfestival

Ordkrafts fokus er ordet og at vise dets muligheder for alle aldersgrupper, ved at understrege litteraturens interaktioner med teater, musik, film, billedkunst, debat, og andre kulturelle former. 

South Gate-skolen har været en del af Ordkraft litteraturfestival siden 2014, hvor skolen har afholdt workshops, lært fra andre forfattere og markedsført skolens studerende

Fantasyfestival

Fantasyfestival i Esbjerg er en af de hurtigst voksende begivenheder i Danmark. Denne årlige festival byder på forfattere, forelæsninger, workshops, boder, illustratorer, og kunstnere, som alle er vilde med fantasyromaner, -spil, rollespil, og meget mere.

South Gate-skolen har været med ved festivalen siden 2014 for at markedsføre skolen og dens studerende og har faciliteret forbindelser mellem forfattere og forlag.

Region Nordjylland

Region Nordjylland har givet fondsmidler til South Gate-skolen for at fremme kunst og kultur i lokalesamfundet. Gennem disse midler har SGS udbudt forfatterkurser til aspirerende forfattere i Nordjylland, og støttet en akademisk konference med flere europæiske forskere.

Aalborg University

Aalborg Universitet har samarbejdet med South Gate-skolen ved at forbinde studerende fra begge uddannelsesinstitutioner gennem workshops og masterclasser, der fremmer tværfaglig viden indenfor skrivekunst, litteraturkritik, og visuel kultur. Arrangementer har inkluderet worldbuilding, narratologi, filmatiseringer, sociolongvistik, femicide, kriminologi, og intermedialitet.

...mere om prisen