Voices

South Gate Creative Voices er en kanal til at promovere South Gates studerende, deres kreative værker og deres perspektiver på klassisk og nutidig historiefortælling. Nyd Voices her:

South Gate Creative Voices

Projektet

Voices-projektet giver eleverne en platform til at opføre eller producere deres kreationer, til glæde for kanalens publikum og elevernes personlige erfaring med medieproduktion.

Som en YouTube-kanal har Voices evnen til at nå millioner af potentielle seere og levere en række værker, herunder talt ord, lyddrama, musik og video.

South Gate Creative Voices

South Gate Creative Writing School hjælper produktionen med at opnå et professionelt resultat. Til spoken word-forestillinger præsenterer eleverne et udvalg af klassikere i det offentlige domæne såvel som deres originale skrifter, uanset om det er poesi, novelle eller uddrag fra et større værk.

Studerende har også mulighed for at producere eller instruere lyd- eller audiovisuelle produktioner, hvad enten det er podcast-kommentarer, interviews, lyddrama eller film, afhængigt af tilgængeligheden af produktionsressourcer. Studerende opmuntres til at foreslå projekter, der kan realisere deres kreative visioner på imponerende vis.

...mere om prisen