Prisen

Undervisningshonoraret for South Gate Creative Writing School er 30.000 kroner pr semester eller 60.000 DKK pr akademisk år, i tilgift til mulige gebyrer. Honoraret betales typisk månedligt.

Ansøg nu og spar!

Ansøg og betal dit depositum inden følgende datoer for at opnå besparelser på dit første års undervisning:

  • 5% rabat senest 31. maj

Økonomisk støtte

Studerende som er økonomisk trængte opfordres til alligevel at søge om optag på South Gate Creative Writing School, for derefter at søge økonomisk hjælp, hvis de optages. Studerende har adgang til legater, tilskud samt andre lokale og regionale midler. Kontakt gerne SGS for at diskutere dine muligheder.

Betalingsvilkår

Ved optagelse i programmet har du 30 dage til at betale et depositum på 5.000 DKK for at reservere din plads på skolen. Dette gebyr fratrækkes din samlede studieafgift ved dimission og er ellers ikke-refunderbart.

Ved tilmelding til et givent skoleår accepterer du at betale det fulde års studieafgift. Hvert års studieafgift er ikke-refunderbar.

Månedlige betalinger faktureres og skal betales inden for 30 dage fra modtagelsen. Den første betaling forfalder den 1. juli. Rabatter tilbydes ved forudbetaling af et helt år eller et semesters studieafgift.

...klar til at ansøge