Prisen

Undervisningshonoraret for South Gate Creative Writing School er 30.000 kroner pr semester eller 60.000 DKK pr akademisk år, i tilgift til mulige gebyrer. Honoraret betales typisk månedligt.

Økonomisk støtte

South Gate Creative Writing School giver to typer af økonomisk støtte: Work Study og legater. Støtten tildeles efter først til mølle-princippet, så ansøg om økonomisk støtte så tidligt som muligt, hvis det har interesse.

Work Study programmet

For de studerende, som kan påvise pekuniær fornødenhed, tilbyder forfatterskolen et program, hvor studerende kan arbejde deltid for skolen i forskellige kapaciteter, f.eks.: administration, event-planlægning, social medier, grafisk design, journalistik, og andet. Arbejdstiden er ikke over 20 timer om uge og løn sker i form af nedslag i undervisningsafgift med 100 kroner pr time eller op til 2.000 DKK om måneden. 

Legater

For studerende som kan påvise pekuniær fornødenhed og et særligt talent, tilbyder South Gate legater som en afgiftsreduktion på 25% eller 50%. 

Legatbogen

Vi anbefaler desuden at man undersøger Legatbogen, et dansk firma, som hjælper med at finde finansiering til uddannelse og praktikophold, forskning, samfundsmæssige formål, kunst og kultur, samt meget mere.

Statens uddannelsesstøtte (SU)

Som en privat uddannelsesinstitution i Danmark er South Gate forfatterskole ikke akkrediteret af Uddannelses- og forskningsministeriet. Derfor modtager skolen ikke statsstøtte og de studerende er derfor ikke berettigede til SU.

Betalingsvilkår

Efter optag på uddannelsen har du 30 dage til at indbetale et depositum på 5.000 DKK for at sikre en plads på forfatterskolen. Dette depositum er det første af 12 månedlige betalinger for skoleåret. Fakturaer sendes ultimo hver måned og betaling skal ske indenfor 30 dage. Efter betalt depositum er den første normale betalingsdato 1. august.

...klar til at ansøge