Stedet

Vi danskere rangerer ofte som et af de gladeste folk i verden. Vi ved ikke helt hvorfor, men en forklaring kunne være den overvældende støtte og kærlighed til kunst. 

Her i Nordjylland findes et overflødighedshorn af kreative, kulturelle projekter indenfor musik, billedkunst, film, og teater. Et så inspirerende miljø er det perfekte sted for South Gate-skolen, Europas eneste fire-årige forfatteruddannelse, som fokuserer på populære trend og forretningen bag forfatterlivet.

Trekanten

South Gate-skolen ligger i Trekanten bibliotek og kulturhus, et lokalcenter i Aalborg Øst. Trekantens formål er at hjælpe lokale beboere udvikle deres kunstprojekter og -drømme.

trekanten

Trekanten bringer et entusiastisk fællesskab sammen med masser af muligheder for at opleve kunst og kultur gennem dets unikke muligheder og faciliteter, heriblandt et bibliotek, en café, et teater, øvelokaler, og et state-of-the-art makerspace med 3D-printere, laserskærere, samt håndværktøj, symaskiner, og broderimaskiner.

Aalborg

Aalborg byder på et kosmopolitisk miljø med et væld af studerende. Byen har store koncerter, kongresser, samt masser af kulturelle begivenheder. Havnefronten er transformeret som akkompagnement til fjordens naturlige skønhed. Aalborgs midtby har moderne butikker og et pulserende natteliv. 

aalborg

Find din muse i områderne omkring Aalborg: vikingehøjene på Lindholm Høje, kæntrede bunkere fra Anden verdenskrig på stranden i Løkken, fredede områder omkring Jammerbugt, slotte og herregårde, hyggelige julemarkeder, Legoland, og meget mere.

På toppen af Danmark inspirerer de kolde have og det varme folkfærd, hvis historie de med glæde vil dele med dig, som underholdning og inspiration.

Danmark

Danmark er perfekt placeret i Europa, som et sted at bo, at rejse, og at fodre din kreativitet. Rej igennem landet og set det fredelige, rustikke landskab, fra klitterne og lyngen ved havet, til Tyskland og videre. Tag en færge til Norge eller Sverige, tag på roadtrip til Berlin eller Amsterdam, eller korte flyrejser til London, Spanien, eller Italien.

denmark

En smuttur væk, eksemplificerer København alt hvad Danmark kan tilbyde med dens moderne og historiske arkitektur, lang historie, og et glad, sundt, og velstående folk. 

Danmark er et progressivt sted for at opnår dine drømme som studerende.

...mere om vores partnere