Stedet

Vi danskere rangerer ofte som et af de gladeste folk i verden. Vi ved ikke helt hvorfor, men en forklaring kunne være den overvældende støtte og kærlighed til kunst. 

Her i Nordjylland findes et overflødighedshorn af kreative, kulturelle projekter indenfor musik, billedkunst, film, og teater. Et så inspirerende miljø er det perfekte sted for South Gate Creative Writing School, Europas eneste fire-årige forfatteruddannelse, som fokuserer på populære trend og forretningen bag forfatterlivet.

Online studerende er velkomne til alle de events, som finder sted i Danmark, og hvad enten du følger forfatterskolen online eller i Nordjylland, vil du føle dig som en del af skolens ånd og fællesskab.

Jørgen Olufsens Gård

South Gate forfatterskole ligger i den historiske Jørgen Olufsens Gård, en maritim købmandsgård bygget i 1616 af Aalborgs kommende borgmester.

Jørgen Olufsen's Gård

Dette inspirerende sted ligger få skridt fra Aalborghus Slot, utallige cafeer, restauranter, butikker og fjorden. Gå op ad trappen, og træd ind i en lille del af Danmarks renæssancefortid.

Det 196 m2 store areal indeholder et klasseværelse, kontor, spillelokale, kantine, tekøkken, to multifunktionslokaler og en rummelig elevlounge.

Aalborg

Aalborg byder på et kosmopolitisk miljø med et væld af studerende. Byen har store koncerter, kongresser, samt masser af kulturelle begivenheder. Havnefronten er transformeret som akkompagnement til fjordens naturlige skønhed. Aalborgs midtby har moderne butikker og et pulserende natteliv. 

aalborg

Find din muse i områderne omkring Aalborg: vikingehøjene på Lindholm Høje, kæntrede bunkere fra Anden verdenskrig på stranden i Løkken, fredede områder omkring Jammerbugt, slotte og herregårde, hyggelige julemarkeder, Legoland, og meget mere.

På toppen af Danmark inspirerer de kolde have og det varme folkfærd, hvis historie de med glæde vil dele med dig, som underholdning og inspiration.

Danmark

Danmark er perfekt placeret i Europa, som et sted at bo, at rejse, og at fodre din kreativitet. Rejs igennem landet og se det fredelige, rustikke landskab, fra klitterne og lyngen ved havet, til Tyskland og videre. Tag en færge til Norge eller Sverige, tag på roadtrip til Berlin eller Amsterdam, eller korte flyrejser til London, Spanien, eller Italien.

denmark

En smuttur væk, eksemplificerer København alt hvad Danmark kan tilbyde med dens moderne og historiske arkitektur, lang historie, og et glad, sundt, og velstående folk. 

Danmark er et progressivt sted for at opnå dine drømme som studerende.

Online

Da det ikke er muligt, praktisk eller alles præference at studere i Aalborg, har du muligheden for at følge uddannelsen online. Kurser undervises live via streaming, selvfølgelig med to-vejs interaktion med underviseren og medstuderende.

Fjernundervisningssession

Optagne forelæsninger og kursusmateriale er desuden altid tilgængeligt online, og hvad end man studerer online eller i Aalborg, afleveres alle opgaver og skrevet materiale elektronisk.

...mere om vores partnere